top of page

COM A CASA SEVA

Bars i Restaurants

 

 

Al costat dels apartaments Long Stay Barcelona, trobarà una gran varietat de bars i restaurants.

Monuments i Cultura

 

 

Descobrirà una de les ciutats més interessants i boniques del món. Els apartaments Long Stay Barcelona estan ubicats al costat dels monuments més importants de la ciutat.

Persones

 

 

Sentis i visqui com si estigués a casa seva. Això és el més important dels apartaments Long Stay Barcelona.

DESCOBREIXI LA CIUTAT

Els apartaments Long Stay Barcelona són ideals per totes aquelles persones que hagin de passar més d'un mes a Barcelona ja que estan molt ben comunicats y ubicats a prop de les universitats, hospitals, empreses i monuments més importants de la ciutat.

Hospitals

 

 

Els apartaments Long Stay Barcelona són ideals per professionals, pacients o familiars dels mateixo ja que estan ubicats prop dels hospitals de major renom de la ciutat com l'Hospital de Sant Pau, la Clínica Quirón o el Hospital Dos de Maig entre d'altres.

Universitats i Escoles

 

 

Podrà gaudir d'una perfecta comunicació amb transport públic amb les més importants universitats (IESE, ESADE, UPF...) i escoles de la ciutat (Sunion, St. Peters, La Salle...).

Grans i Petites Empreses

 

 

Gràcies a la bona comunicació amb la resta de les ciutats, els apartaments Long Stay Barcelona, són ideals pels treballadors o directius que han de vindre a la ciutat de Barcelona.

bottom of page