top of page

COM A CASA SEVA

Bars i Restaurants

 

 

Al costat dels apartaments Long Stay Barcelona, trobarà una gran varietat de bars i restaurants.

Monuments i Cultura

 

 

Descobrirà una de les ciutats més interessants i boniques del món. Els apartaments Long Stay Barcelona estan ubicats al costat dels monuments més importants de la ciutat.

Persones

 

 

Sentis i visqui com si estigués a casa seva. Això és el més important dels apartaments Long Stay Barcelona.

DESCOBREIXI LA CIUTAT

Els apartaments Long Stay Barcelona són ideals per totes aquelles persones que hagin de vindre a Barcelona ja que estan molt ben comunicats y ubicats a prop de les universitats, hospitals, empreses i monuments més importants de la ciutat.

Hospitals

 

 

Els apartaments Long Stay Barcelona són ideals per professionals, pacients o familiars dels mateixo ja que estan ubicats prop dels hospitals de major renom de la ciutat com l'Hospital de Sant Pau, la Clínica Quirón o el Hospital Dos de Maig entre d'altres.

Universitats i Escoles

 

 

Podrà gaudir d'una perfecta comunicació amb transport públic amb les més importants universitats (IESE, ESADE, UPF...) i escoles de la ciutat (Sunion, St. Peters, La Salle...).

Grans i Petites Empreses

 

 

Gràcies a la bona comunicació amb la resta de les ciutats, els apartaments Long Stay Barcelona, són ideals pels treballadors o directius que han de vindre a la ciutat de Barcelona.

bottom of page